Review elmondelrock.com

http://www.elmondelrock.com/2015/04/baron-rojo-fyre-psideralica-hyde-xxi.html

 

Barón Rojo + Fyre! + Psideralica + Hyde XXI | FULL METAL CRUISE | ES GREMI | PALMA DE MALLORCA | 15/04/15

Dimecres passat a la sala Es Gremi de Palma, va haver-hi la festa d’acomiadament del Full Metal Cruise, el creuer per Heavys més gran d’Europa.
La festa estava composta per un gran cartell encapçalat per la banda mítica Barón Rojo (substitut de WarCry) i també per bandes de primer nivell com Fyre!, Psideralica, Hyde XXI i Erebor.
La festa la va obrir el grup Hyde XXI, grup de metal progressiu que ja havíem pogut veure abans (concretament a les festes de Sant Sebastià 2015) i que no va defraudar a ningú, ja que va encalentir al públic de la sala 2 de la millor manera possible.
En acabar i després d’una petita espera va començar a la sala 1 el grup Psideralica.
El grup de rock industrial va fer tornar bojos a la poca gent de la sala gràcies a la seva potent música i sobretot a la gran actitud per part de tots els músics de la banda.
Després del gran concert dels Psideralica, va pujar a l’escenari el grup Fyre!.
La banda composta per Alejandra Burgos (veu), Tolo Grimalt (guitarra), Lars Ratz (baix) i Sergi Tomás (bateria) va fer vibrar a tota la gent a través de rock dur del bo.
Ens va cridar molt l’atenció la gran actitud i energia que n’Alejandra va posar damunt l’escenari, que fins i tot, a la darrera cançó, va llançar foc com si fos un drac.
Quan finalment acabaren, va pujar a l’escenari el grup que tothom esperava, els Barón Rojo.
Els Baron Rojo varen fer el que millor saben, fer retronar una sala de rock.
La banda composta pels germans Armando i Carlos de Castro, Gorka Alegre i Rafa Diaz tocaren tots els seus clàssics on no es varen deixar cançons com «Caso Perdido», «Caballo Desbocado» o «Larga Vida al Rock N’ Roll» i mitjançà el seu heavy metal varen fer tornar bojos a tots els mallorquins i alemanys de la sala, que pel tipus d’esdeveniment que era, vàrem trobar que estava molt buida.
En acabar els Barón, va ser el torn de Erebor a la sala 2, però nosaltres ja no hi érem així que no els vàrem poder veure.
Sense dubte va ser un gran dia per recordar.
Lluís Terrassa.
Psideralica

Comments are closed.