Review: elmondelrock.com

http://www.elmondelrock.com/2015/11/sober-psideralica-20-aniversari-es.html

 

Sôber | Psideralica | 20 aniversari | Es Gremi | Palma de Mallorca | 07/11/15

Banda mítica, a la Sala Es Gremi, dissabte. A qui vàrem anar a veure? Doncs estem xerrant ni més ni manco que de Sôber, banda que dissabte passat va visitar Mallorca per seguir la gira de celebració dels seus 20 anys de trajectòria. Entràrem a la sala d’amunt les 23.00 i Psideralica era allà encalentit a tot el personal. Rock industrial del bo per començar una nit que prometia moltíssim. La banda composta per Lady Marian, Toni Kernel, Silvia Panic i Nak, va fer el que millor se li dóna, tocar brutalment de la manera que tot el món estigués pendent del seu espectacle. Cal destacar que Psideralica és una de les millors bandes que tenim a l’illa (xerrant del seu gènere), cosa que li ha permès tocar a llocs com el Dark Mills Festival 2009 (Londres), Spider’s Web Festival 2010 i 2012 (Bristol, UK), FESTIVAL COSTA DE FUEGO 2012 (Benicassim, Espanya), i compartir escenari amb artistes de la talla de Guns n’ Roses, Marilyn Manson, Lacuna Coil, Paradise Lost, Nightwish, In Flames, etc. Final del concert i comencen els nirvis per part del públic. I després d’uns quants minuts… surt el grup, Sôber, ja era amunt l’escenari.
I clar, això va fer que tota la gent esclatés d’emoció i comencés a moure el cos al ritme de cançons com «Blancanieve», «Loco», «Naufrago», «Diez Años», entre d’altres.
La banda composta per Antonio Bernardini, Carlos Escobedo, Jorge Escobedo i Manu Reyes va fer feliç a tot el públic mallorquí a ritme de rock. Destacàrem la seva gran actitud i també l’energia que posaren tema darrere tema. Ara la seva gira continua, i tocaran a ciutats com Madrid, Granada, Màlaga, entre d’altres.
Lluís Terrassa.

Psideralica
   
   
   


Sôber

 

 

Comments are closed.